Audi Quattro – Hunting Experience

Biler Luxury / Lifestyle Topnyhed

Skærmbillede 2015-12-09 kl. 10.27.28

The Audi Hunting Experience

Audi Fredericia har i efteråret 2015 lanceret konceptet Audi Hunting Experience. Konceptet er, som det fremgår af navnet, baseret på jagt. Netop jagt fylder meget i efteråret, hvor jagtsæsonen startede den 1. oktober. Audi har traditionelt ikke været forbundet med jagtsegmentet, men det skal dette nye koncept lave om på.

Den moderne jæger

– Vi har flere jægere som gode kunder her hos Audi, og vi vil gerne udbygge dette segment. Gerne gennem lidt humoristisk tilgang. Vi har derfor specialdesignet to nye Audi-biler, som har stået til rådighed for interesserede jægere gennem efteråret 2015, fortæller Michael Rand, der er salgschef ved Audi Fredericia.

De to specialdesignede biler er henholdsvis en Audi Q5 og en Audi A6 Allroad. Begge biler er blevet folieret i jagtens tegn gennem en helt speciel folie. Q5’eren har fået kamuflerede tern, mens A6’eren er blevet designet med forskellige jagt-symboler.

– Fælles for de to biler er, at de begge er udstyret med Audis innovative Quattro-system. Vi vil gerne vise jægere samt potentielle købere med en aktiv livsstil, at Audi gør det godt i terrænet og på de mere kuperede områder. Derfor passer jagtkonceptet så godt ind i vores strategi, fortæller Michael Rand.

Skærmbillede 2015-12-09 kl. 10.27.45

Konceptet er allerede en succes, og de to jagtbiler har været udlånt til jægere hver weekend siden oktober. Michael understreger, at den effekt det giver, når jægerne på de forskellige jagter taler om bilerne, er meget stor. Der kommer en hype omkring konceptet, og flere jægere har allerede henvendt sig til Audi Fredericia, da de er interesserede i konceptet og gerne vil prøvekøre en ægte Audi Hunting Experience bil.

– Vi kan med denne plan se, at outdoor-segmentet ikke længere kun kigger på de mere traditionelle firhjulstrækkere såsom Range Rover, Toyota Land Cruiser og Jeep, når de skal købe bil. Vores publikum har fået øjnene op for det Quattro kan tilbyde, nemlig en driftssikker bil til mange forskellige formål, siger Michael Rand.

Michael Rand er så tilfreds med konceptet, at det skal gentages til næste år, hvor endnu flere jægere og potentielle Audi-ejere vil kunne låne en Audi med Quattro-teknologien til jagter des lige.

Skærmbillede 2015-12-09 kl. 10.28.56

Audi Fredericia events

Audi Quattro Hunting Experience er blot et af de interessante eventtiltag, som Audi Fredericia arbejder aktivt med.

– Det handler om at få bilerne ud blandt vores købere, i stedet for at de skal komme til os, udtrykker Michael Rand og fortsætter:

– Vi tror meget på ambassadørtanken i forhold til vores biler. Jo flere gode oplevelser vi kan skabe i forbindelse med bilerne, jo flere potentielle kunder oplever vi i forretningen. Derfor er det vores mål hele tiden at være foran på events og særlige tiltag, som kan rykke nye kundesegmenter samt skabe positive og glade oplevelser for alle interesserede, slutter Michael med et smil.

Audi Fredericia arbejder i øjeblikket på flere interessante arrangementer i huset, hvor de vil skabe nogle nye perspektiver i branchen. Ydermere kan man forvente, at Audi Fredericia vil være endnu mere aktiv på de skæve vinkler i forhold til hvordan man tænker Audi fremadrettet. Det handler for Audi Fredericia om at skabe overraskelser, som gør en positiv forskel.

Skærmbillede 2015-12-09 kl. 10.27.59

 

Quattro-teknologien

Quattro er ligeså meget en filosofi, som det er en teknologi. Begrebet er udviklet af Audi og indrammer tre hovedområder: Kørselssikkerhed, sportslighed og teknisk kompetence. Konceptet blev lanceret i 1980, og siden da har Audi solgt mere end fem millioner biler med permanent firehjulstræk – langt flere end nogen anden premiumproducent i verden. Konceptet er løbende blevet udviklet, og i mere end tre årtier har styrkerne ved quattro-konceptet og dets succeser i motorsporten vundet priser for den tyske Audi-koncern.

Quattroprincippet er enkelt, og effekten er fascinerende. Systemet fordeler trækkraften kontinuerligt mellem alle fire hjul. Det giver markant bedre vejgreb, bedre acceleration, fremragende egenskaber i sving og retningsstabilitet samt eminente køreegenskaber. Både en fordel på ligevej men ikke mindst også i terrænet.

Skærmbillede 2015-12-09 kl. 10.28.29

Michael Rand fremhæver Quattro som en attraktiv teknologi til specielt det danske segment.

– Qua det meget omskiftelige danske klima er Quattro at anbefale. Her får du et sikker set-up til både våde og kolde veje. Samtidig bliver din bil forsynet med konstant firehjulstræk og er således både brugbar til mere grove hobbyer såsom eksempelvis jagt, men er også meget stabil i terrænet.

The Audi Hunting Experience kan opleves hos Audi Fredericia netop nu.

 


Læs artikler i samme kategori