Multiform Kolding – Køkkenmiljøer der gør en forskel

Business

_DSC9866-Edit

MULTIFORM

– Æstetik forenes med funktionalitet

René Callesen står i spidsen for Multiform Kolding, og er godt på vej til at skabe en af landets mest innovative og inspirerende køkkenforretninger. Nøgleordene er lækre materialer, fokus på mindste detalje samt særlige events.

Man behøver ikke være i forretningen særlig lang tid, før man selv kan konkludere, at køkkenudstillingen hos Multiform Kolding er unik. Derfor er ordet livsstilsforretning meget mere rammende for forretningen som helhed.

Hos Multiform Kolding er der tænkt over tingene, og hver enkelt detalje i de forskellige køkkenmiljøer er overvejet nøje. Det handler for René om at skabe nogle særlige miljøer, som inspirerer folk til at skabe deres egne drømme. Det handler om at få kundernes til at lade deres tanker flyve, og om at få dem til at se og mærke, hvordan Multiforms køkkenverden passer til deres stil og hverdag.

  • Vi forsøger ikke at proppe folk i kasser og sælge dem standardløsningerne, fordi det er nemt for os. Nej, hele omdrejningspunktet for vores salg handler om kundens specifikke drømme og behov, udtrykker René Callesen.

Skærmbillede 2016-05-19 kl. 16.20.22

Køkkenmiljøer der gør en forskel

Multiform Køkkenet skaber nogle helt særlige rammer for ens køkkenoplevelse. Design, finish og et helt særligt kundefokus er med til at gøre Multiform en af de førende high end brands i Danmark.

Modellerne hedder Form 1, Form 2, Form 6, Form 7 og Form 45 og bliver kategoriseres ud fra følgende betegnelser: Klassisk, Minimalistisk og Køkken med Kant.

Det handler om snedkerdetaljer, som man ikke kan få blandt de store kommercielle køkkenproducenter. Alle Multiforms køkkenmodeller er med fokus på kvalitet og solidt håndværk, og de mange små detaljer der er mulige at vælge til, skaber individualitet hos den enkelte kunde.
René Callesen og Multiform ønsker at gøre din hverdag lettere. Køkkenet kan indrettes med låger og skuffer, der åbner og lukker nemt, f.eks. ved et let tryk med en hånd. Indretning i køkkenskabe og køkkenskuffer er med fokus på enkel, bedre indretning og udnyttelse af den aktuelle plads i hjemmet.

Summen af synlige og usynlige detaljer i et Multiform køkken vil gøre din hverdag nemmere.

Hos Multiform ønsker man ikke blot at sælge låger og skuffer i én pakke-løsning. Det handler om at skabe folks drøm.

Skærmbillede 2016-05-19 kl. 16.20.36

René Callesen gør det klart, at her arbejder man ikke som køkkensælger – her handler det om at møde kunderne som eksperter og give dem gode råd og sparring. Sommetider også på andre områder end køkkenet. Eksempelvis hvilket gulv der skal vælges samt valg af belysning m.m.

René siger med begejstring i stemmen:

– Alt er håndlavet – derfor kan vi operere fleksibelt og gå ind i en helt anden og mere dybdegående dialog med kunderne.

Skærmbillede 2016-05-19 kl. 16.21.03

Dansk hele vejen igennem

Multiforms grundlæggende set-up som et snedkerproduceret køkken skal være med til at give kunderne en anderledes oplevelse. Multiform har mulighed for at skaffe alle former for træ, og kan lakere elementerne fuldstændig efter kundens ønsker. Igennem Multiforms eget lak-værksted kan de tilbyde særlige løsninger. Som de eneste i markedet forsegler de alle overflader på låger, skuffer og frisider med polyuretanlak (autolak). Det gør dem yderst rengøringsvenlige og sikrer, at du let fjerner ”fingre” og snavs uden at slide igennem toplakken.

René Callesen har mange års erfaring i køkkenbranchen, og har valgt Multiform til. Det havde længe været et stort ønske fra René’s side at komme til at arbejde med passionen i faget. For ham handler det nu om at tilbyde alt andet end standard.

  • Specialdesignede produkter er vejen frem for at skille sig ud i branchen, siger René med lys i øjnene og fortsætter:
  • Igennem min karriere er jeg blevet meget mere nørdet, og i dag vil jeg ikke kunne arbejde uden at gøre en forskel hver dag. I dag glæder jeg mig over at kunne personificere mig selv til de køkkener, vi leverer. Vi har ikke to køkkener, der er ens udtrykker René Callesen.

Skærmbillede 2016-05-19 kl. 16.20.48

Multiform er Dansk hele vejen igennem, og det er meget vigtigt for den overordnede strategi. Alt fra design til produktion foregår i Danmark. Det gør naturligvis elementerne en smule dyrere, men det giver samtidig en tryghed for alle parter med hensyn til produkternes kvalitet.

Det hele er en smule nørdet hos Multiform, hvor inspiration fra andre brancher flittigt bliver brugt i den innovative afdeling for at skabe morgendagens lækreste køkken i branchen. Seneste har Multiform arbejdet på deres skuffe-lukninger. Multiform har udnyttet deres fascination af glæden ved en bildør, der ”lukker på den rigtige måde”. Det kan ikke beskrives det skal opleves.

– Det samme skal den unikke Mercedes-lukning i vores skuffer. Et lille stykke ingeniørkunst integreret i skuffeskinnen, der gør, at skuffen lukker i smukt og dæmpet. Også ved tung belastning.

Skærmbillede 2016-05-19 kl. 16.23.26

Vil gøre noget anderledes på eventfronten

Siden René Callesen fik nøglerne til forretningen, er der blevet lavet flere nye tiltag med blandt andet nye udstillingskøkkener, nyt fokus på eksisterende og nye kunder. Den 19. november 2015 afholdte René et eksklusivt arrangement i samarbejde med AUDI FREDERICIA, GAGGENAU, FURBAZAAR og Guldsmed Mensel/Shamballa Jewels. Samarbejdspartnere, som komplementerede Multiform køkkendesign og kvalitet til fulde. Arrangementet er et eksempel på det nye tiltag, som René ønsker at skabe i branchen. Det handler for René om en eksklusiv helhedsoplevelse, hvor omdrejningspunktet naturligvis er køkkenerne i Multiforms studie i Kolding.

Skærmbillede 2016-05-19 kl. 16.22.45

René har et bankende hjerte for godt håndværk, design og ikke mindst den gode kundepleje. Der vil i den kommende tid komme flere interessante tiltag fra Multiform Kolding, hvor René ønsker at tænke anderledes i forhold til traditionel køkkenforretning.

Vi kan kun anbefale alle at besøge den inspirerende forretning.

Skærmbillede 2016-05-19 kl. 16.24.12

 

 


Læs artikler i samme kategori